5 Ocak 2014 Pazar

Tarryn Fisher'dan Fırsatçı


Blogumu takip edenler bilir ki ben kpssye hazırlanan biriyim. Çok fazla boş vaktim yok. Ya ders çalışıyor oluyorum ya da dershane yollarında otobüslerde sürünüyor oluyorum. Böyle olunca da eğlenceli vakit geçirmek benim için büyük bir önem taşıyor.

Yeri geliyor müzik dinliyorum, sırf beynim dinlensin diye... Yeri geliyor film izliyorum sırf bu sene kpssde güncel bilgilerde soruldu diye... Ve yeri geliyor kitap okuyorum -ki bu en sevdiğim eğlenceli vakit geçirme hali- ve okuduğum kitapları yorumluyorum. 

Şu ana kadar bir çok kitap yorumu yazdım blogumda ama bugüne kadar hiçbir kitabı bitirmeden o kitap hakkında bir şeyler yazmamıştım. Sanırım Tarry Fisher'in Fırsatçı kitabı bir ilk olarak bloguma teşrif ediyor. 

Kitabın arka kapak yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum:

"Kalbini sadece bir kez verebilirsin; ondan sonraki her şey ilk aşkının peşinden gelir. 

Her fırsattan istifade etmesiyle bilinen sivri dilli Olivia Kaspen, akılsızca çekip gitmesine izin verdiği eski erkek arkadaşı Caleb Drake ile şans eseri karşılaşınca kendisini ilk aşkıyla ikinci bir şans isterken bulur.

Caleb'in hafızasını kaybettiği öğrenen Olivia, onu geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermelidir. Ancak gerçek kimliğini ve kötü geçmişlerini gizli tutmaya çalışan Olivia'nın en büyük engeli Caleb'in kurnaz yeni kız arkadaşı Leah Smith'tir.

Böylece bu iki hırslı kadın arasında kendilerini hatırlamayan bir adamı elde etmek için girdikleri vahşi bir mücadele başlar. Ama çok geçmeden Olivia, bir zamanlar kendisinin olanı almak için savaşırken yalanlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır. 

Peki, aşk her şeyi affeder mi?"

Aşk ve yalan çıkmazında sürüklenen ve okuyucuyu da yanında sürükleyen bu romanı okumak isteyeceğinizden eminim. Beklemede kalın, kitabı hele bir bitireyim. Muhteşem bir yazıyla geri döneceğim nihahahahahah.

1 yorum :

minikmini dedi ki...

valla merak ettim bu kitabı,tam benlik,en kısa zamanda okunmalı :)

sevgiler

minik