23 Ocak 2016 Cumartesi

Hayallerinizi Gerçekleştirme Garantisi Asla Vermiyorum!!!

Bir arkadaşım benden kendisinin benzeri amigurumi bebek halini yapmamı istedi. Ona açıklamamı şu şekilde yaptım "bu işte çok iyi olmadığımı ama elimden geldiğince yapacağımı belirttim."

O da isteklerini şu şekilde belirtti: "Pembe çoraplı ve şortlu olsun. Ayakkabıları paten şeklinde olsun. Benim gibi zayıf ve yeşil gözlü olsun, rengarenk bir bebek istiyorum"

Tamam dedim, elimden geldiğince yapayım. 

Bebek görselde görüldüğü gibi.


Ben bu bebekle arkadaşın tüm hayallerini yıkmışım... Ki ben asla sipariş üzerine çalışmıyorum. Kimsenin hayalini gerçekleştirecek melek değilim. Elimden geldiğince örüp, beğenen olunca ya veriyorum ya da karşılığında ip ve benzeri şeyler istiyorum.

Bu işi zerre para için yapmıyorum. 

Şahsı gereksizle aramızda geçen konuşma şu...
Yorumlarınızı bekliyorum.









Valla bebek şişkoysa şişko ama sipariş verirken ne istediğinizi nasıl istediğinizi lütfen ayrıntılı belirtin. Kimsenin emeğine bu şekilde davranmaya zerre hakkınız yok.

Eğer ki hayallerinizi bire bir aynı istiyorsanız bu işe eşek yüküyle para dökün ve gidin bu işi sanat olarak yapanlara sipariş verin.

Keyfim için örüyorum, stres yapmayın. Başka da ihsan istemem!!! 





7 yorum :

Zeytinli dedi ki...

arkadaşınız ayıp etmiş bence bebek gerçekten güzel ve şirin olmuş siz yapmaya devam edin böyle şeylerin moralinizi bozmasına izin vermeyin. insanları memnun etmek her zaman zordur. bu kadar kırıcı olmalarını da anlamıyorum.boş bir zamanınıza banada yapmanızı rica etsem kabalık etmiş olmam umarım :) çok beğendim çünkü :)

mm dedi ki...

O bebeğin neresi şişko Allah aşkına?? Bence karşında ki aşırı kompleksli. Afedersin ama sabrına hayran kaldım. Şiddete karşıyım ama o mesajların üzerine telefon sinyallerinden ışınlanır o kızı döverdim ben.

mm dedi ki...

Ayrıca şahane olmuş! :) <3
Eline şiş versen, gözüne sokacak zekada olan tiplerden korusun Allah bizi.

leithygurumi dedi ki...

Esra Hanedan canım seve seve yaparım, neden yapmayayım. Yeter ki sen benim hayallerimdekini gerçekleştiremedin, ben böyle bir şey hayal etmedim deme :)

leithygurumi dedi ki...

Melo Dram valla sinirlerime hakim olamadım her yerden engelledim. Sırf kaprisleriyle daha fazla muhatap olmak istemedim. Rabbim kendini beğenmiş ve kendini dünyanın merkezinde sanan insanlardan korusun!!!

Seval dedi ki...

Bende çok güzel olmuş emeğinize sağlık...arkadaşınız bunu daha tatlı dille getirebilirdi...bir de ihtiyacınız olmasa bile emeğinizin bir karşılığı olsun zaman ve emek harcıyorsunuz...o parayı gene ihtiyacı olan insanlar için kullanabilirsiniz...bende oyuncak yapıyorum satıyorum..insanların hayallerini yüzde yuz karşılayamazsınız öyle bir beklentiniz ve beklentileri olmasın..ki eliniz çok düzgün caninizi skmayin...bazen insanlar adim attiginizin daha fazlasını bekliyor...kestirip atin uğraşmayın derim...hoşçakalın

leithygurumi dedi ki...

Teşekkür ederim Seval hanım. Çok haklısınız gerçekten de :)